Harjoittelu ei ole vain lihaksen rakentamista ja kehon virkistämistä, vaan se edistää terveellistä elämäntapaa. Monille se on myös tapa paeta jokapäiväistä elämää, ellei vain hetkeksi.

Koti kuntosali tarjoaa optimaalisen mahdollisuuden nauttia treenaamisesta mukavalla paikalla. Yleensä ihmiset, jotka tuntevat olonsa mukavaksi treenaamisen aikana, eivät todennäköisesti häiritse tai kyllästy kuntoon. Mutta kuntosalin käytön edut eivät lopu tähän; Bowflexin ja muiden kaltaisten kuntosalien käytännössä loputtomat edut.

Kotikuntosalin pitkäaikaiset säästöt

On varmasti ymmärrettävää, miksi perinteiset kuntosalit ovat saaneet niin paljon enemmän tunnustusta kuin kotivalikoima. Henkilökohtaisten kouluttajien mukavuus, erikoistuneet kunto-ohjelmat ja jopa lastenhoitovaihtoehtojen lisäetu joillakin kuntosaleilla ovat vain muutamia kannustimista, joita käytetään jäsenyyden lisäämiseen.

Kuntosalit, jotka edellyttävät jäsenyyttä, näyttävät alun perin hyvältä ajatukselta, mutta kustannukset voivat todella kasvaa ajan myötä. Paras kodin varustus voi tarjota samanlaiset kuntoedut, mutta ennakkomaksut ovat korkeammat, mikä johtaa usein päätökseen saada kuntosalin jäsenyys, joka maksaa lopulta enemmän rahaa pitkällä aikavälillä. Kotikuntosalit eivät myöskään vaadi lisäkustannuksia, joita voi aiheutua käymällä kuntosalilla, kuten kaapin maksut tai kaasun mittarilukema.

Useita ominaisuuksia voi tulla All-in-One-paketteihin

Bowflexin kaltaisten kotikuntosalien lisäetu on kätevyys tarjota useita ominaisuuksia yhdellä koneella. Parhaat kotikuntosalit yhdistävät ominaisuuksia, jotka harjoittavat useita kehon alueita ja tarjoavat usein saman edistyksen, joka voidaan saavuttaa tavallisessa kuntosalissa käyttämällä monia kuntolaitteita.

Kotiviihde ja kunto yhdistettynä

IPodin kuuntelu juoksumattoa käytettäessä paikallisella kuntosalilla on mukavaa, mutta entä jos voisit katsoa suosikki elokuvasi tai televisiosarjaasi kuntosalia käyttäessäsi? Kotiviihde voidaan optimoida täysimääräisesti kotiharjoitteluohjelmalla. Voi tuntua siltä, ​​että television katselu voisi häiritä harjoittelua, mutta monet ovat todellakin huomanneet, että se tarjoaa oikean määrän häiriötekijöitä harjoittelurutiinin parantamiseksi. Kotiharjoittelu antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa suosikkisiirtojasi, kuten protienia, hedelmiä tai CBD: tä, jaksoittain. Lue lisää täältä.

Kotikuntoratkaisut ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, mutta tekniikan lisääntyessä ja mukavuuden merkityksen kasvaessa Bowflex-koneen kaltaiset kuntosalijärjestelmät ovat yleistymässä monissa kodeissa. Perinteisillä kuntosaleilla, jotka edellyttävät jäsenyyttä, voi olla monia houkuttelevia ominaisuuksia, mutta jäsenyyden ylläpitämisen kokonaiskustannukset voivat tulla ylivoimaisiksi, eivätkä ne usein pysty tarjoamaan samaa laatutasoa ja teknisiä ominaisuuksia kuin joidenkin markkinoiden parhaista kuntosaleista.

Päivän päätteeksi kotiharjoitteluohjelmasta saatavat hyödyt ovat suuremmat kuin useimpien tavallisten kuntosalien tarjoamat tarjoukset.

Related Posts

Vastaa