Todellinen luonnollinen ilme käyttää vain niitä alueen alkuperäiskansoja. Tämä sisältää luonnollisia kiviä ja rakenteita, puita, pensaita, kasveja ja kukkia.

Tietysti tämän tyyppinen suunnittelu ei ole ilmainen, vaikka suurin osa siitä, mitä sinä panet siihen, on aika ja työ, joka menee minkä tahansa järjestelmän luomiseen ja ylläpitoon. Taloudellisen tuotoksen tulisi olla huomattavasti pienempi luonnollisella ulkonäöllä, mutta vain siksi, että päätät mennä luonnon alueelle, se ei tarkoita sitä, ettei taloudellista tuottoa tule olemaan ollenkaan.

Pienemmän taloudellisen sijoituksen lisäksi tämän tyyppinen kiinteistön koristelu tarjoaa useita etuja. Koska käytät housuja, puita ja muuta kasvien elämää, joka on jo mukautettu alueellesi, ne ovat vähemmän alttiita taudeille ja vaativat vähemmän hemmottelua selviytyäkseen.

Pienemmän taloudellisen sijoituksen lisäksi tämän tyyppinen kiinteistön koristelu tarjoaa useita etuja. Koska käytät housuja, puita ja muuta kasvien elämää, joka on jo mukautettu alueellesi, ne ovat vähemmän alttiita taudeille ja vaativat vähemmän hemmottelua selviytyäkseen. Kun olet asettanut kasvillesi maisemasi, he voivat selviytyä luonnollisissa olosuhteissa ilman lisäkastelua tai maaperän parannuksia. Loppujen lopuksi nämä kasvit ovat jo ”kotona”.

Vastaa